16.8 °C

Spelende kinderen (11) bestolen van fietsen

Publicatie: maandag 24 januari

 

REACTIES

Schandalig!

wietkweker uit Wijtgaard

 

Grensoverschrijdend gedrag.

nordeney uit Kollum

 

Sneu voor de jongens zeg.
Maar zoals dat hoort hier op waldnet, de onderbuik: optie 1 is de mannen laden de fietsen in een busje, optie 2 ze fietsten er op weg.
Bij optie 1 zijn ze foetsie vrees ik of verschijnen op marktplaats. Optie 2, tjah zoek eens in de bermen richting en nabij het Noorderend..

lulkoekje uit Drachten

Daar gaan de meeste fietsen idd naartoe

midas76 uit Drachten-Azeven

 

waarom hebben die galbakken niet geprobeerd mijn fiets te stelen?

gogem uit Drachten

Waarschijnlijk een te oud barrel!

cheese uit Ureterp

 

Mag allemaal hè is normaal

Jen89 uit Drachten

 

REACTIE VERWIJDERD

Brrrt uit Drachten

 

@redactie WaldNet: die reactie van Brrrt uit Drachten kan echt niet hoor, racistisch en discriminerend!

Hadewijch uit Wijnjewoude

Vroeger waren er ook mensen die andere mensen verraden... Hoe heetten die nu toch ook al weer??? Hmmmmmm ff denken...

bignick2 uit Drachten

Ik geef aan dat Brrrt uit Drachten racistische en discriminerende taal uitslaat. Kijk, als jij, bignick2, het met Brrrt eens bent dan zou je dat als verraad kunnen zien. Maar je bent zo dom omdat niet te laten blijken. Dus is het gewoon een hersenloze opmerking (net als die van Brrrt uit Drachten dus). Helemaal terecht dat de redactie de uitlatingen verwijdert heeft.

Hadewijch uit Wijnjewoude

Wie zegt dat ik t met brrrt eens ben... Ik vind t alleen een klein beetje kinderachtig om dat in een reactie eronder te zetten als een klein kind die zn zin niet krijgt.. druk dan op de ! Knop.

bignick2 uit Drachten

Het gaat niet om of ik mijn zin niet krijg, maar dat er een opmerking gemaakt wordt die racistisch en discriminerend is. En als jij dat verraad vindt hoor je bij de zwijgende meerderheid!

Hadewijch uit Wijnjewoude

Dus zoals jij het stelt is de meerderheid zwijgend discriminerend en racistisch ?

Donkerwite pyt uit Heineburen

Nee donkerwite pyt, de zwijgende meerderheid kijkt de andere kant op en gedoogd het. Bang om z’n nek uit te steken en voor z’n mening uit te komen. Laf dus!

Hadewijch uit Wijnjewoude

Weer een opmerking wat kant nog wal raakt... De meerderheid is dus laf?? Als je een mening hebt wat de linkse medemens raakt zoals jij hadewijch word je als extreem rechts en laf afgestempeld... Maar goed.. fijne dag en have a happy life.

bignick2 uit Drachten

Beste bignick2, als je mijn reacties goed leest staat nergens dat ik de zwijgende meerderheid als extreem-rechts bestempel. Je maakt er zelf maar wat van. Jij bent degene die komt met ‘verrader’ en suggesties naar WW2. Goed en begrijpend lezen is niet echt je sterkste punt, roeptoeteren en zwakke conclusies trekken doe je daarentegen uitstekend. Nou nog even je echte eigen naam vermelden, goed leren lezen en begrijpen en niet schrijven in clichés, dan mag je meedoen bigdick2.

Hadewijch uit Wijnjewoude

Och wat orgineel.. bigdick zegt mijn vrouw ook altijd.. als je goed mijn zogenaamde roeptoeter reactie had gelezen.. of zoals jij zelf zegt, begrijpend had gelezen.. dan had je dit niet allemaal zo gezien.. maar zoals ik ook al eerder zei ben jij een links denkend persoon en daar kan je geen normaal gesprek mee hebben.. die beginnen te schreeuwen en schelden als ze hun zin niet krijgen. Ps, ik wol best wol eem nei wienjewoude komme hjer.. eem bakje dwan.

bignick2 uit Drachten

Lekker polariserend ben je wel. Heb ik jou ooit ‘beschuldigd’ van rechts zijn? Waarom zijn links denkende mensen niet tolerant?
Hoezo begin ik te schelden en te schreeuwen? Je voelt je gefrustreerd denk ik. Hou eens op zeg.

Hadewijch uit Wijnjewoude

 

Fietsen zijn terecht en er zijn twee verdachten aangehouden!

wietkweker uit Wijtgaard

 

Laf, polariserend,echte naam melden,bigdick, dan mag je meedoen,discrimineren, dom...

Dit zijn de woorden die jij gebruikt... kijk in de spiegel en lees vooral even de reacties van jezelf terug. Iets met een pot en een ketel,
Voor mij einde discussie.

bignick2 uit Drachten

Je kan niet eens discussiëren, je loopt vast.

Hadewijch uit Wijnjewoude

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan