20.4 °C

Woningbouw in Burgum: 'raad kiest voor Elingsloane'

Publicatie: donderdag 27 januari

 

REACTIES

Laat gebied Kloosterlaan Noord met rust. Een karakteristiek stukje Burgum gaat verloren door een pennenstreek van mensen die niet uit Burgum vandaan komen. Het kan ze niets schelen. Het is niet hun werkelijkheid. Door een prachtig stukje Burgum op te offeren komen er minder woningen in hun dorp. Ik pleit er juist voor om alle kernen te betrekken en niet alles naar Burgum toe te halen. Het punt werkgelegenheid zou wel eens een rol kunnen spelen. Als er (nog) een school in een dorp is, blijft er nog een stuk(je)leefbaarheid. Als de school uit het dorp is, ligt een dorp (min of meer) op zijn gat. Trek dus niet alles naar Burgum, maar denk vooral eerst aan de kleine(re) kernen voor een stuk leefbaarheid. Dat er al tijden sprake is van het feit dat F.C. Burgum sowieso het oude hoofdveld van V.V. Bergum is bekend dat daar woningen komen is dus een logische gedachte, maar van de Kloosterlaan een KLOTELAAN maken dat mag nooit gebeuren. dat stuk Burgum mag niet verloederen of worden overgeleverd aan de onbenullige ambtenarij die alleen maar aan hun eigen politieke belang denkt. Als we Burgum dan toch aan het vernielen zijn, waarom dan geen woningen in de SOESTPOLDER.

spervuur uit Burgum

Niet om vervelend te zijn ofzo, gewoon uit interesse: wat is er speciaal aan de Kloosterlaan?

Bauke122 uit Harkema

Niets, als je er niet woont. Maar zoals altijd, iedereen vindt dat er meer huizen moeten komen, alleen niet op het stukje vrije uitzicht van je eigen woning.

tjibbetjepkema uit Uithuizen

 

Dit is karakteristieks van de Wouden. Door dit naar de gallemiezen te helpen gaat een kenmerkend stukje Burgum naar de vernieling.

spervuur uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan