11.5 °C

SBO-school wil eigen weg in nieuwe wijk vinden

Publicatie: woensdag 25 mei

 

REACTIES

Als er een basis school werd gebouwd dan kwam er wel een voet en fietspad.Woon al jaren to een SBO school nog nooit geen problemen gehad. Maar een school voor kinderen met een beperking willen de bewoners midden op de prairie. Hoop voor de bewoners in Vrijburg dat ze zelf geen kinderen met een beperking krijgen. Als de gemeente hier gehoor aangeeft zijn ze verkeerd bezig.

jochem55 uit De Wilgen

Nou zeg dat wel zeg ! Bah misselijkmakend. En een groot deel van de kinderen heeft niet een verstandelijke beperking maar een gedragsstoornis zoals adhd bijv. Daar zijn er ook genoeg van op het reguliere onderwijs waar zijn ze bang voor.

Tjaktjakpoef uit Dokkum

 

Nou idd, ik vind het zo absurd dat deze kinderen zover van het dorp afmoeten. Net of tellen ze niet mee in de maatschappij. En dan ook nog niet eens een fatsoenlijk fiets- en loop pad.
Die bewoners van de wijk Vrijburg denken zeker dat leven met een beperking besmettelijk is of zo

majati uit Drachten

 

Kakvolk zit er de wijk Vrijburg.

jan61 uit Drachten

 

Fiets-en looppad wat is daar mis mee? Taxibusjes komen af en aan vanaf de rondweg lijkt me. Daar hebben de wijkbewoners geen 'last' van. Een paar kinderen die door de wijk fietsen en lopen, wat verschrikkelijk.....

3meterbier uit Houtigehage

 

De ouders die kinderen op de basisschool in de Folgeren hebben. Komen jullie vanaf nu op de fiets ipv de auto uit Vrijburg. Wij willen jullie hier ook niet meer met een auto zien vervuilers

jochem55 uit De Wilgen

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan