18.3 °C

Auto vernield met dissel van aanhanger in Drachten

Publicatie: zondag 26 juni

 

REACTIES

Wat ben je dan een paardenlul!

wietkweker uit Wijtgaard

 

Elke week is het hier raak. Stelletje lafbekken

chantie uit Harkema

 

Aan de kleur velgen te zien was de auto van jasper al Vernield, maar om hem dan ook nog
Schade toe te brengen slaat nergens op! Ik hoop van harte dat ze de daders in de kraag vatten en deze op laten draaien voor de toegebrachte schade + een set nieuwe wielen!

boekebaaske uit De Westereen

 

En de politie doet in dit soort zaken meestal helemaal niks... Dus succes hoop dat je ze vindt

werf uit Hurdegaryp

 

Blijkbaar is het tegenwoordig helemaal in. Capuchon op, trainingsbroek aan, heuptasje om een blikje red bull in de ene hand en in de andere een grote iphone. Vervolgens met een groep gaan fietsen (waarbij het bij enkele lijkt alsof hun ketting eraf ligt) en overal tegenaan schoppen en naar iedereen iets roepen is dan helemaal stoer. Bij het minste en geringste ontsteken deze types in complete woede.. Gooien afval op straat en hebben moeite een zelfbeeld te vormen.
Kun je deze jongeren iets kwalijk nemen wanneer hun thuisfront het heeft af laten weten door diverse redenen? Nou nee eigenlijk niet.. Niemand die deze types meer gaat corrigeren, vader niet en moeder ook niet. Zowel de overheid als de politie eveneens niet. Enige oplossing is dat burgers eens zelf optreden tegen deze mannetjes.. Plotseling staan dan wel de overheid en hun ouders klaar op deze burgers op de vingers te tikken want je mag niet voor eigen rechter spelen.

Deze daders weten dat allemaal maar al te goed. Niemand zal hun dit aanrekenen.. Wanneer dit wel zo is hebben ze geen bewijs en gaan weer vrolijk verder.

Frieskk uit Drachten

 

Friesland uit Drachten
100% met je eens het word eens tijd dat sommige jongeren eens kennismaken met een paar harde vuisten .maar dan zullen ze waarschijnlijk om hun moeder gaan roepen .
Loosers van het eerste uur.

Thirsa uit Kollumerzwaag

 

Dit soort tuig publiekelijk ophangen in de dorpen en weekje laten hangen tot de volgende groep aan de beurt is. Zo klaar met dit volk 😏

roeltje uit Kootstertille

 

"De eigenaar is opzoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of camerabeelden hebben."
Mag ik hieruit concluderen, dat niet bekend is wie het heeft (hebben) gedaan? Hoe kun je dan zeggen dat het een groep jongeren is?

drachtern uit Drachten

80-plussers sille dit net op harren geweten hawwe
...

memyself uit Oentsjerk

@drachtern och wat een ontzettend slimme en verstandige reactie.

ruuds uit Drachtstercompagnie

 

@drachtern... verhip... Het kan wellicht ook een groep uit Bertilla zijn geweest of iemand die in zijn eentje dit allemaal op zijn geweten heeft.. Bedankt voor de tip.

Frieskk uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan