Logo
Zoeken
Zoeken
4.8 °C

Gewonde bij ongeval op Berglaan in Drachten

Publicatie: dinsdag 27 september

 

REACTIES

Sterkte ik hoop dat het mee valt.

Pake Proem uit Drachten

 

Het is altijd raak daar,er zijn aso`s die gewoon geen rekening houden met fietsers en voetgangers en als iets zegt steken ze de middelvinger op,vooral vrouwen kunnen er wat van,maar melden helpt niks.

wittepiet uit Drachten

Welnu, ik meen dat voetgangers gebruik moeten maken van zebrapad en fietsers van het fietspad. Maar voetgangers EISEN hun voorrang op het fietspad op waar ze dus geen voorrang hoeven te krijgen ,,lees geen recht op hebben. Moet je eens kijken hou kwaad en verongelijkt ze dan zijn

meedenker uit Drachten

Moet je eens kijken wat fietsers daar uithalen. Niet kijken, maar gaan, op allerlei manieren, tegen het verkeer in, dwars, noem maar op.

ruuds uit Drachtstercompagnie

 

fietsers en voetgangers moesten daar verboden zijn

teuske uit Drachten

 

Levensgevaarlijk vooral voor fietsers net als de rotonde Stationsweg Vogelzang en Zuider/Noorderdwarsstraat met de Kaden moet je hoofd zo omdraaien om de auto's goed in de gaten te houden,Afschaffen de aparte rijbanen voor fietsen.

citroen1 uit Drachten

 

De hoeveelste fietser is dit al dit jaar in Drachten. En altijd Torenstraat Drift e.o. en de gemeente doet er niets aan. Ik kom niet op de fiets in Drachten. Je bent je leven er niet zeker...

Hotze Tr uit Drachten

 


Het shared space systeem werkt lang niet altijd even goed. Er gebeuren teveel ongelukken daar. M.n. fietsers zijn vaak slachtoffer. Misschien idee weer verkeerslichten te plaatsen. Weliswaar minder snelle doorstroming, maar wel veiliger.

regiofri uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan