Logo
Zoeken
Zoeken
-0.3 °C

Werk aan rotonde in Burgum bijna klaar: nog 10 dagen

Publicatie: zaterdag 1 oktober

 

REACTIES

kunnen hier wel vrachtauto's langs

nokko22 uit Houtigehage

Als gemeente ballen heeft, dan zouden ze dat gehele industrieterrein waar Tiltrans is, op moeten kopen. Verplaats dat allemaal naar elders (quatrebras of zo). Heb je gelijk een fantastische plek als woonwijk, ben je ook van het vrachtverkeer in Burgum af. Dat hoort niet in een dorp. Net als Sonac, dat zou ook eens verplaatst moeten worden.

joeria uit De Westereen

als je in Sumar komt te wonen dan weet je dat die fabriek er staat.

denk uit Drogeham

Ja, al 100 jaar. En even de fabriek verplaatsen….succes! Gaat veel te veel geld kosten. En dan nog de bodemvervuiling.

rekewkteiW uit Wijtgaard

 

geheel eens met Joeria,die fabriek blijft een probleem met die geur,past niet meer in deze tijd

kreta uit Sumar

Geen gemeente die Sonac wil hebben,daarnaast is 'niet meer van deze tijd'een standaard dooddoener,kom dan met echte argumenten..

pkd19 uit Burdaard

Jouria,verdiep je eens in wat de SONAC allemaal doet en heeft gedaan om de overlast te beperken en denk ook eens aan de werkgelegenheid die het opleverd.

bigfoot55 uit Burgum

 

Ze hadden de zebra paden definitief aan kunnen leggen.
Goed betreft de verkeersveiligheid.
Maar daar word bij de gemeente Tytsjerksteradiel in Burgum niet over nagedacht.
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

stormvloed uit Twijzel

Dit is geld verspelling van de gemeente Tytsjerksteradiel in Burgum.
Wat zullen de inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel .
Blij zijn , ik denk van niet.
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

stormvloed uit Twijzel

Laat ik de eerste inwoner uit Burgum zijn. We zijn er ontzettend blij mee! Iedereen trok het gas vol open en fietsers staken de weg over….

Je weet niet hoe t uitpakt maar dit lijkt op een enorme verbetering! 😃

Wendt uit Burgum

 

Ze zijn wel lang bezig

gurbe88 uit Boornbergum

Gurbe 88 is toch logisch met al die werkzaamheden die er tot nu toe zijn gedaan.Bomen rooien,asfalt verwijderen,bushalte eerst naar andere zijde verplaatst nu weer op de goeie plek gezet,grond verzet,fietspaden aanleggen ,bestratingen aanleggen,kabels verlegd,minirotonde geplaatst enzv enzv.Kom maar es kijken hier dan zie je hoeveel werk er is verzet.

theodorus uit Burgum

 

Afsluiting raadhuisweg? Dat moet zijn afsluiting oppedijkvanveenweg ,dat is de normale busroute die is oppedijkvanveenweg ,kwekerstraat,hornstrasingel,huysenvankattedijkweg richting quatrebras..Nu rijden bussen de route vanaf drachten over de brug van het prinsesmargrietkanaal de huysen van kattedijkweg langs het vansminiaplein en is het vooral smorgens en smiddags ontzettend druk daar.Veel sluipverkeer dat het verdomd om de centrale as te nemen.Veel verkeer richting noordbergum,hardegarijp,veenwouden,buitenpost,groningen en leeuwarden.Daarom zo ontzettend druk door burgum met autoverkeer.Idee van de winkeliersvereniging om de brug over het prinsesmargrietkanaal weer te herplaatsen [vernieuwen] want ze waren doodsbang dat al het verkeer burgum links zou laten liggen [centrale as] ,winkelen in leeuwarden,groningen,dokkum, drachten zou veel minder winkelend publiek in burgum kosten.daarom is de huysenvankattedijkweg van woonerf weer doorgaande weg geworden dus is burgum weer in tweeen gesplist.oost en westzijde.WAT NIET DE BEDOELING WAS.

theodorus uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan