Logo
Zoeken
Zoeken
1 °C

Schennispleger masturbeert in zijn auto en valt vrouwen lastig

Publicatie: donderdag 8 december

 

REACTIES

Dat dit figuur op trektocht gaat is nog daar aan toe,maar val een ander er niet mee lastig.

centraal uit Dokkum

 

Die komt er weer met een FOEI vanaf.

kaptein uit Burgum

 

Midalgan is heel goed tegen stijve spieren

wdm uit Hoornsterzwaag

 

Hij trekt aan het kortste eind..

Hetisooknooitgoed uit Buitenpost

 

is deze rechter ook SINTERKLAAS ????

apeboom uit Oudega

 

3 maal eerder tbs gehad, waar gaat het naar toe in Nederland.

Kareltje uit Holwert

naar de wederkomst van Jezus

isdatzo? uit Uithuizen

Aldus de hulpjezus

Dat bin ik uit Eanjum

2 Petrus 3:3 Dit moet u allereerst weten, dat er in het laatste der dagen spotters zullen komen, die naar hun eigen begeerten zullen wandelen

isdatzo? uit Uithuizen

We binne wer lekker off-topic maaaarr...It lyket my fry logisk dat dat yn it lêste der dagen fan it kristlike geloof barre sil ja. Nim it 'spotters', ik nim it ferheldering fan ynsicht en ûntsnappen fan ieuwem ûnderdrukking. Mar dat bin ik.

Dat bin ik uit Eanjum

Voor een accuraat inzicht zou ik zeggen: lees Openbaring en Daniel goed door, bestudeer de geschiedenis en de profetieën, let op de gebeurtenissen in de wereld en op het politieke wereldtoneel en kom tot de conclusie dat het elfde uur is aangebroken.

isdatzo? uit Uithuizen

Lyk ik earder al sei, die wurden falle yn alle tiidsbestekken te pleatsen, lykwol yn skiednis, heden en takomst. Derby sil ek jo dan net witte en sels net witte kinne, oft en wannear it âlfde oere oanbrekke sil, of as disse al oanbrutsen is. 'Hij komt als een dief in de nacht'. Toch?
Alles yn't geloof en der omhinne is en blieuwt jo eigen interpetaasje op de biibelske forhaelen en de wrâld om ús hinne en foar my is dat, (wat ik as beskôgje as it iewig doem-tinken fan de minsk) in foarm fan angstsaaierij en ûnderdrukking om keppels goed-lieuwend folk yn bedwang te hâlden en dwaan te litten wat hun dan ek mar oplein wurdt. Lichaamlik, geastlik en seker ek financieel. Mar dan wer, dat bin ik en in oar sil dr wer oars tsjinoan sjen.

Dat bin ik uit Eanjum

De profetie is accurater dan u denkt. Een ding ga ik u nog zeggen: conform de profetie komt er in de nabije toekomst, onder de Nieuwe Wereldorde, omwille van het klimaat, een wettelijke verplichting tot zondagsrust.

isdatzo? uit Uithuizen

 

😂⛪

Kareltje uit Holwert

 

Nu nog stoppen met roken..

ambtenaartje uit Lutjerijp

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan