Account
Logo
Zoeken
8.3 °C

Fietser gewond bij ongeval in Oosterwolde

Publicatie: zondag 24 september

 

REACTIES
pkd19 uit Burdaard

En de automobilist kan weer dokken als 'niet kwetsbare weggebruiker',moet toch echt eens verandering in komen..

Donkerwite pyt uit Heineburen

Dat wilde ik net zeggen , wie krijgt de rekening? Juist de Auto bestuurder! Ik heb het ook meegemaakt buiten mijn schuld reed een Fietser tegen mijn voertuig de fiets plat en de Fietser ongedeerd. Ik denk klaar ik heb gelukkig geen schade wij hadden het uitgepraatdus klaar maar meneer had mijn kenteken opgeschreven en aangifte gedaan bij de politie.dus wie kreeg de rekening? Juist ik!

mirjamat uit Ternaard

Zo is dat nu eenmaal in de wet geregeld en dat voelt, denk ik, soms erg onrechtvaardig.

outsider uit Damwâld

Ik vindt het heel rechtvaardig. Niks mis mee. Je moet oppassen waar je je 1000kg blik overheen stuurt. De fietser is altijd de pineut. Gewoon niet te hard rijden... een ongeval voorkomen is extreem simpel.

advertentie

Donkerwite pyt uit Heineburen

Dus volgens Outsider is een Fietser zo vrij als de insecten die gesplasht op mijn voorruit geplakt zitten! Met dit verschil dat de automobilist maar moet proberen uit te wijken! Volgens mij mogen de wielrijders zelf de ogen ook open houden om uit te kijken! Als een automobilist zich aan de plaatselijk geldende maximale snelheid houd moet er veilig gereden kunnen worden zonder dat je last hebt van E bikers die ver boven de maximale snelheid rijden.

outsider uit Damwâld

Hé smoarge Pyt, houd is met dt en een E-fytser mag zelf weten hoeveel energie hij in de trappers steekt. Dus volgens mij moet Pyt op een herhalingscursus Nederlands.

Mare de jong uit Drachten

Op een zaterdag avond? zeker weer een dronken fietser! Daar zouden ze en keer wat aan moeten doen. Je mag achter het stuur ook geen alcohol op dus ook niet op de fiets. En inderdaad zijn de autobestuurders weer de dupe hiervan. ik hoop dat zowel de bestuurder van de auto en de fietser het goedmaken.

Stokojedno uit Drachten

En het verkeerspanel heeft weer gesproken ook hier weer dat losersgevoel altijd maar benadeeld te worden ik ben als : Nederlander/chauffeur/AOW’er/altijd weer de dupe. Nergens een greintje zelf reflectie over verkeerde keuzes en dat fouten maken mag.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan