Account
Logo
Zoeken
16.4 °C

Zorgclub Carins trekt niet in gemeentehuis Drachten

Publicatie: woensdag 28 februari

Reacties

Donkerwite pyt uit Heineburen

Krekt as wurd der nog gjin genôch jild fergriemt!

woensdag 28 februari
diuwer uit Boornbergum

eisen van deze tijd bestaan allang niet meer het schijnt alleen maar op te lossen met veel geld uitgaven kijk maar naar brusselse hoogmoed waanzin

woensdag 28 februari
DB74 uit Drachten

Hoe in vredesnaam moet daar 27 miljoen mee gemoeid gaan? Dat pand en de grond opzich is met een paar miljoen betaald. Gouden kranen en toilet potten? Of kan er in de huidige vriendjes politiek iemand enorm veel aan verdienen mocht zoiets doorgang vinden?!

donderdag 29 februari
wittepiet uit Drachten

Het gaat hier dus om een instelling die duidelijk bedoeld is om Nederlandse mensen te helpen,daar is dus geen geld voor,maar bank gebouwen,scholen,kantoor gebouwen kunnen wel omgebouwd worden om de vele niet Nederladers te huisvesten en ook nog leefgeld te betalen,wij worden geplukt om deze gelukzoekers te onderhouden.

donderdag 29 februari
advertentie

Theodora uit Ureterp

Zit je uiteindelijk in de tentakels van de hulpverlening, kom je er niet van af want je bent een gemakkelijk verdien model.....wat met 1 of 2 instanties en luisteren kan worden opgelost is niet aan de orde ....het liefst vijf instanties op 1 gezin met HUN regels......De mensen met inzicht die daar werken en wel realistisch zijn en goede hulp bieden worden gewipt.( meerdere malen ervaren en van nabij gehoord)

donderdag 29 februari

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan