Account
Logo
Zoeken
13.1 °C

Gezonken woonboot in Wide Ie geborgen door provincie

Publicatie: zaterdag 2 maart

Reacties

M.k uit De Trieme

Zoals het hoort volgens de wrakkenwet is de provincie hier voor verantwoordelijk is namelijk eigenaar van het vaarwater. Nu nog de bergingskosten op de eigenaar verhalen. Lijkt mij wel de moeite waard om hiervoor wat onderzoek te doen. Dikke boete er overheen vanwege grove nalatigheid. Misschien verplicht stellen . Dat naast de scheepsnaam en thuishaven van het vaartuig ook een verplichtstelling voor naam eigenaar met telefoonnummer. Dan kan er bij een ongeregeldheid of calamiteit sneller ingegrepen worden. Het zou wat lullig zijn als elke keer de gemeenschap voor deze torenhoge kosten opdraait.

zaterdag 2 maart
ati uit Drachten

Waarom wordt er niet gewoon een "gratis af te halen" advertentie gezet door de gemeente/provincie als het om al die spookboten gaat. Ik durf te wedden dat er animo genoeg is.

zaterdag 2 maart
MijnOpinieVoorU uit Drachten

Volgens mij liggen er alweer twee spookboten bij aan de steigers daar, of iemand heeft wel erg veel achterstallig onderhoud in het vooruitschiet.

zaterdag 2 maart
Leo uit 't Heem

Spook boten dat valt reuze mee de boten varen regelmatig en wisselen van eigenaar zo nu dan dus zo spook achtig of wrakken zijn het niet .

maandag 4 maart

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan