Account
Logo
Zoeken
19.6 °C

Jeugdhulp Friesland op randje van faillissement

Publicatie: dinsdag 16 april

Reacties

MijnOpinieVoorU uit Drachten

Had er niet eerder ingegrepen kunnen worden zodat zorgbehoevenden nu nog een beroep hadden kunnen doen op die zgn. niet-kernactiviteiten?

Is er ook inzichtelijk wat de salarissen aan de top doen daar? Wordt daar ook ingeleverd?

Is er nog iets te halen bij de incompetente bestuurders die er een potje van hebben gemaakt of kunnen die straffeloos door naar hun volgende goed betaalde baan binnen het zorgcircuit?

dinsdag 16 april
petra1970 uit Drachten

Dit faillissement komt waarschijnlijk alleen al door alle controles en terechte bemoeienisen en wat er allemaal mis is gegaan. Geen bedrijf ,( wat zo terecht) onder de loep heeft gestaan afgelopen jaar.

Like
woensdag 17 april
Jaco uit Kollum

Miljoenen gaan naar asielzoekers enz enz en eigen volk moet het met een beetje subsidie doen te gek voor woorden

dinsdag 16 april
karin1 uit Drachten

Idd.
Onze eigen mensen, laten ze verrotten.
Maar alles klaar zetten/maken voor die ,binnen wandelende ongelukken staan ze in de rij.
Met Hulp,Bedje,Vreten,strooien met geld.

Like
woensdag 17 april
advertentie

zakhooi uit Houtigehage

Helemaal waar . Het is te belachelijk voor woorden

Like
woensdag 17 april
Bert uit Aalsum

Goed idee Jaco. Ik lees zeker plek voor 64 mensen. Bel jij het COA?

dinsdag 16 april
KuifjeDokkum uit Dokkum

Zorg werd niet verleend. Nu wordt er 5 miljoen afgetikt door de samenleving. Maar waarvoor ? Waarvoor ?

dinsdag 16 april
Ray1977 uit Drachten

Voor gelukzoekers kan het niet op, daar gaan miljarden heen!

dinsdag 16 april
Frieskk uit Drachten

Miljard extra oekraine, binnenhof 4x zo duur, azc miljarden extra.. gehandicapten sport moeten zonder kachel doen ipv bezuinigingen, ouderen kunnen niet elke dag douchen… wat een land he

dinsdag 16 april
Faroc uit Drachten

Doe er dan wat aan ipv altijd maar lopen te klagen op dit forum. U weet blijkbaar hoe het wel moet.
Of nee, dat weet u niet. U weet alleen maar hoe het niet moet en daar hebben we niets aan.

Like
dinsdag 16 april
Sjors Veninga uit Drachtstercompagnie

Dit is absoluut onacceptabel! Het feit dat een van de grootste jeugdzorgaanbieders op het randje van faillissement stond, is een schande. Het is een directe afspiegeling van het falen van het systeem en het gebrek aan prioriteit voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Het feit dat er stevige keuzes moeten worden gemaakt over het zorgaanbod en de bedrijfsvoering is ronduit verontrustend. Kinderen verdienen beter dan dit!

dinsdag 16 april
Kotejebe uit Drachten

Absoluut mee eens Sjors met dank aan de marktwerking en niet vergeten dat het 14 jaar puinhoop beleid van @vvd @d66 @christenunie en @cdavandaag deze foute keuzes hebben gemaakt.Dat is de afgelopen jaren wel naar buiten gekomen. Een stelletjes incompetente figuren die het land naar de kloten hebben geholpen.Kan niet echt 1 onderwerp opnoemen dat goed ging rechts bedankt. En nu op naar dom extreem rechts jeugdzorg ook maar in de koelkast van Geertje.

dinsdag 16 april
kaptein uit Burgum

Het gaat ook in deze alleen weer om geld,en niet om zorg die zoo belangrijk is.Sterkte voor de hulp bevoevenden.Maar dit is niet belangrijk natuurlijk.Ik wens de jeugd die hulp nodig hebben veel sterkte.en die lieden die mega salarissen opstrijken kunnen wat mij betreft in de stront zakken zodat ze er niet meer uitkomen.

woensdag 17 april
wsba uit Harkema

Het is weer waardeloos gesteld hier in het noorden, qua geld is het altijd mis hier lage lonen hoge werkdruk. En ons jeugd moet het ondervinden juist zij die de toekomst zijn hebben het soms zo hard nodig. Om zich goed te ontwikkelen en wat te kunnen maken in de toekomst. Ze zijn al zo kwetsbaar en beïnvloedbaar.

woensdag 17 april
advertentie

Lorredraaier uit Buitenpost

Het zijn vaak uitgerangeerde politici
die bij zulke instellingen met miljoenen smijten.

Ladelichters.

woensdag 17 april
diuwer uit Boornbergum

een mooie plek voor een kuuroord

woensdag 17 april
Lorredraaier uit Buitenpost

Voor Noord-Afrikanen zeker.

woensdag 17 april
TRANS AM uit Drachten

voor een vakantiepark van COA

woensdag 17 april
Fabeltjeskrant uit Nij Beets

Schandalig al die wildersklonen hier.

woensdag 17 april
Ut &thûs uit Drachten

Prachtige mooie woorden lose beloftes van bestuurders en managers zonder enig besef hoe de realiteit daadwerkelijk is op de werkvloer!
Jeugdigen zijn de dupe en met name de groep die geen perspectief hebben. En van instelling naar instelling moeten verhuizen zonder enig behandelplan. Er wordt veel gepraat en gewezen naar elkaar door managers, bestuurders maar oplossingen worden niet aangedragen hoe het wel te doen. Men breekt iets af, maar heeft geen idee waar men bezig is.

woensdag 17 april
MARCO BIJL uit Houtigehage

Sinds de invoer van de DSM bijbel zijn heel veel kinderen onterecht met jeugdzorg in aanraking gekomen. ook de tijd dat ieder druk kind Ritalin kreeg. Ritalin is een drugs wat kinderen inklemt in hun wie ze zijn mogen.
Heel veel kinderen hebben aangepraat afwijkingen wat op latere leeftijd hun parten speelt en in de problemen raken. Als men al dat aangeprate DSM bijbel op kinderen...als we daar mee stoppen kan elk kind wat wel problemen heeft mogelijk geholpen worden .

donderdag 18 april
petra1970 uit Drachten

Ritalin is zeker vaak niet het antwoord. En is absoluut maar de vraag of dit kinderen helpt. Maar met adhd of autisme kom je niet in de woodbrookers. Ze kunnen het hebben maar meestal zijn er grote problemen in het gezin en spelen er veel andere factoren een rol waarom het thuis escaleert. Het gaat vaak om een toxische interactie in het gezin en is het ook vaak dat de opvoeders problemen met zichzelf en met het opvoeden hebben en dat ze daarom daar hulp nodig hebben.

Like
vrijdag 19 april
Lange34 uit Harkema

Ga weg met die troep

maandag 22 april

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan