Account
Logo
Zoeken
12.8 °C

Fietsster gewond bij aanrijding

Publicatie: dinsdag 23 april

Reacties

stormvloed uit Twijzel

Niet best als je voorrang neemt . Sterkte voor de fietsster. 🤕🤕🤕🤕😭😭😭

dinsdag 23 april
Sjoukje uit Eastermar

De Foarwei is een rotwei…

dinsdag 23 april
Mieke1982 uit Drachten

Sterkte voor de betrokkenen.

Maar tsja voorrang nemen of krijgen zit een groot verschil in. De auto bestuurder krijgt vaak te makkelijk de schuld. Oei een fietser een zwakke verkeersdeelnemer. Maar dan zul je alsnog oogcontact moeten zoeken met de overige weggebruikers. Helaas is niet helemaal duidelijk waar de andere fietser was als die met de schrik vrij komt.
Zijn ze beide gewoon doorgefietst ? Anders mag je toch bij jezelf afvragen waar je met je gedachten zat in iedergeval was je niet met het verkeer bezig en had in deze situatie toch één van de twee fietsers het juiste voorbeeld moeten geven en de ander erop moeten wijze.

woensdag 24 april
Mieke1982 uit Drachten

De nederlandse wetgeving is in deze situaties gewoon erg nalatig. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je als fietser dan maar alle regels aan je laars mag lappen omdat de automobilist toch de schuld krijgt en je onschendbaar bent als fietser.

Like
woensdag 24 april
Anna uit De Westereen

Jammer dat de bestuurder altijd gelijk de schuld krijgt.
Ik schik me zo nu en dan het apenzuur door die snelle electronische fietsen die voorbij de auto schieten. De meeste jeugd heeft zoon ding en gaan sneller dan een snorscooter (waar je dus nog een helm bij op moet hebben)

Sterkte voor bijde partijen

woensdag 24 april

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan