Account
Logo
Zoeken
6.3 °C

Comedy Night

LEEUWARDEN - Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elkaar, terwijl de drie comedians in rap tempo de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Geniet tijdens een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gortdroge Fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière achter de rug, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands.

Edo Berger
Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met 'de radiomusical'.

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg.

Zaal: Grote Zaal | Type: Zitplaatsen | Gratis garderobe

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:20-10-2022
Aanvang:21.00 uur