Logo
Zoeken
Zoeken
4.1 °C

NH Café: Jetlag Jenny x Creek Goths

LEEUWARDEN - Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Jetlag Jenny
Energieke, catchy poppunk, met thema’s als gebroken harten, eenzame nachten en nostalgische herinneringen. Dat is Jetlag Jenny in een notendop. In juni 2021 bracht de band na een complete reformatie hun gloednieuwe single ‘Killing Me’ uit, waarmee de band beter klinkt dan ooit. Stapels aan nieuw materiaal liggen op de plank te wachten om hun live debuut te maken. Live wil Jetlag Jenny maar één ding: een feestje bouwen!

Creek Goths
Lo-fi punk/rock gecombineerd met de nodige melancholiek, dat is de muziek van Creek Goths. De bandnaam is geïnspireerd door de vele 'goth' referenties uit eerder werk van de band Wavves. Eind 2019 kwamen de bandleden elkaar als studenten tegen op de Minerva Academie voor Popcultuur in Leeuwarden en de rest is geschiedenis. Plezier is hun voornaamste drijfveer, daarnaast flauwe humor en een gedeelde voorkeur voor 90's alternatieve bands zoals: Nirvana, Weezer en anderen, maar ook Star Wars natuurlijk. Het nieuwe materiaal van Creek Goths is luchtiger qua thema's en vol frisse energie en dynamiek.

Zaal: NH Café

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:10-02-2023
Aanvang:21.00 uur