Logo
Zoeken
Zoeken
2.6 °C

Gabber Syndrome Solo

DRACHTEN - Hakkuh op de vetste Early Hardcore en vetste Early Rave! Tijdens Gabber Syndrome SOLO nemen Arbi & Hermaniak je maar liefst 4 uur lang mee met een knallende set!

Arbi en Hermaniak aka Gabber Syndrome hebben een gezamenlijke voorliefde voor early housemuziek en het zwarte goud, de vinylplaat. Al ruim 10 jaar draait het duo gezamenlijk de beste oldschool en early. Zowel digitaal maar het liefst met vinyl. De afgelopen jaren heeft hun carrière een ware vlucht genomen en zijn ze naast “hardcore residents” van Iduna ook op de beste internationale housefeesten te vinden. Van Moskou tot Madrid, de Hemkade tot Kings of Core en van Play! Festival tot Harmony of Hardcore en Ghosttown. Overal waar dit illustere duo komt, weten ze het publiek om te toveren tot een zwetende hakkende massa.

Afgelopen april organiseerden we in Iduna samen met Arbi en Hermaniak de succesvolle Birthday Bash, met gerenommeerde dj’s zoals Predator en Painbringer. Tijdens dit event ontstond het idee om Gabber Syndrome SOLO te organiseren. Een avond waarbij de heren vanachter The Wheels of Steel zelf in ‘the centre of attention’ staan met een marathonset van 4 uur lang, Zo gezegd zo gedaan, komen ze op 16 december ondersteund door mc DEN= (bekend van onder andere The Dutch Movement en festivals als Masters of Hardcore, Mysteryland, Dominator en Play!) Iduna verbouwen. Close friend dj Putty, die al sinds het prille begin samen met de heren de podia onveilig maakt, zal de avond openen en het publiek opwarmen voor Gabber Syndrome.

Dus haal die Thunderdome’s, Hellraiser’s en Masters of Hardcore dubbelaars snel van zolder, voor je het weet sta je te zweten in je aussie en ben je helemaal klaar voor Gabber Syndrome SOLO in Iduna!

Waar:Poppodium Iduna
Plaats:Drachten
Datum:16-12-2022
Aanvang:21.00 uur