Logo
Zoeken
Zoeken
4.3 °C

Infected presents: Fano • e.a.

DRACHTEN - Op 3 maart komt Infected-lid Fano naar Drachten! Met tracks als ‘Culture Vulture’ ‘Makan’ ‘Fastfood’ en ‘Tutup Muka’ is deze hongerige rapper klaar om Iduna te slopen! Met humoristische en dubbelzinnige lines onder snoeiharde Ben Jur beats weet je dat dit een rollercoaster aan muziek wordt. . Support wordt verzorgd door de nieuwste Infected-leden Hadess en Freddie Lee. Infected Records is het label van rapper Steen en brengt onder andere muziek uit van EZG en Spinal.

Fano
Stefano Parinussa beter bekend als Fano is een Nederlandstalige rapper met Molukse en Italiaanse roots. Na jaren de vaste back up mc te zijn geweest van zijn broer EZG , was het een logische stap om zijn muziek onder de vleugels van Infected Records uit te brengen en met zijn podiumervaring zijn eigen shows te geven in Nederland.

Eerder dit jaar bracht Fano zijn album ‘Honger’ uit met o.a. de single ‘Gas Geven’ (ft EZG). Maar daar houdt de rapper het niet bij, de bourgondiër brengt op zijn laatste videoclip een ode aan de Vette Trek! Na jaren in de friettent te hebben gewerkt is het tijd om muziek te frituren voor de gehele wereld! Van snoeiharde russian hardbase tracks tot aan de relaxte molukse tracks, bij Fano is het all you can eat.
Hadess
De uit Maarssen afkomstige rapper Hadess is onderdeel van het collectief Infected Records. De Utrechtse rapper dropte in 2021 zijn debuuttape 'HRNS' en bracht een jaar later zijn vervolgtape 'Ballads van de Boeman' uit. De mix van rauw stemgeluid, horror-geïnspireerde teksten en grimmige beats is wat Hadess zijn sound typeert en valt het best te beschrijven als 'Horror Rap'.

Freddie Lee
Rap lag voor Freddie altijd een beetje op de achtergrond, los van wat videoclips en tracks die op YouTube verschenen. Tot het moment dat hij producer en oude bekende BenJur tegen kwam. Samen zijn ze de studio in gegaan en gaan werken aan een plaat. Gaandeweg is dit steeds meer vorm gaan krijgen en kregen de rappers Steen en EZG lucht van de rauwe Bredase straat rapper. Freddie verscheen eerder al bij Fano op zijn album ‘Honger’ en sinds november heeft hij eerste wapenfeit gereleaset onder Infected Records, genaamd ‘1000’.

Waar:Poppodium Iduna
Plaats:Drachten
Datum:03-03-2023
Aanvang:20.00 uur