Logo
Zoeken
Zoeken
8.2 °C

Opstellingendag Mijn Vrouwenlijn

WERGEA - Praktijk voor intuïtieve systemische coaching SieleLjocht organiseert op zaterdag 18 februari 2023 𝗢𝗽𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗩𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗻.

Jouw vrouwenlijn bestaat uit de vrouwen die voor jou kwamen. Ze begint bij jouw moeder, zij was dochter van haar moeder… jouw oma. Ook zij was dochter van een moeder, jouw overgrootmoeder. Zo is er een lange rij voormoeders waar jij uit bent voortgekomen, tot aan de oermoeder toe.
Deze vrouwenlijn geeft je voeding en steun, duwen je voorwaarts in jouw leven. En tegelijk draag je de pijn en belemmeringen van deze vrouwen mee in je eigen lijf. Door (onbewuste diepe) liefde voor je vrouwenlijn, en door je DNA draag je dit mee.
Ze kunnen je in je leven in het hier en nu belemmeren om echt dicht bij jezelf te zijn, echt liefde voor jezelf en jouw lijf te voelen, en van daaruit jouw leven te leven.
𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗹𝗸𝗲 𝘃𝗿𝗼𝘂𝘄 𝗱𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗴𝘁 𝗻𝗮𝗮𝗿:
- innerlijke rust
- een diepere verbinding met haarzelf;
- meer zelfliefde
- haar meer dan “goed genoeg” voelen;
- haar echt op haar plek te voelen in haar vrouwenlijf;
- meer stevigheid en kracht in haarzelf.
𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝗢𝗽𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴?
Tijdens de Opstellingendag “Mijn Vrouwenlijn” duiken we in jouw vrouwenlijn en maken we zichtbaar en voelbaar wat daar o.a. blokkeert. Door dit gewaar te worden komt er erkenning, ontspanning en rust. Je zult dieper in verbinding met jezelf komen. We maken ruimte in jouw lijf door zichtbaar te maken wat niet gezien is in jouw vrouwenlijn en wat daardoor bij jou (onbewust of bewust) blokkeert.
We gaan verschillende vormen van opstellingen doen met elkaar, meditatie en sharings. Je leert meer over het hoe en waarom van opstellingen. Maar vooral: je ervaart wat het voor jou kan betekenen.
𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
We hebben ruimte voor maximaal 18 vrouwen. Bij minimaal 10 vrouwen gaat de dag door.
Datum: zaterdag 18 februari 2023
Tijd : 10:00-16:30 uur
Locatie: de Fabriek, Fricoweg 31, Wergea
Investering: € 99,00 Incl. lunch, thee/koffie/lekkers. Na betaling is je deelname definitief. Tickets verkrijgbaar via sieleljocht.eventgoose.com.

Waar:de Fabriek
Plaats:Wergea
Datum:18-02-2023
Aanvang:10.00 uur
 

Jettie vd Ploeg

Wergea
0613249132