Logo
Zoeken
Zoeken
8.1 °C

Oproep singles Date & Eet Firstdate

FEANWâLDEN - OPROEP!!!!
Date & Eet-First dates op de Boerderij de Omleiding

Date & Eet voor singles!
Zaterdag 11 februari 2023 “First dates op boerderij”.
Deze “Date & Eet”avond is een initiatief van Jan en Annemarije van Boerderij/ Camping “de Omleiding”in Feanwalden, een avond met een knipoog naar en een parodie op het bekende Tv programma first date wat uitgezonden wordt op NPO 3.

In Date & Eet/ First Dates ontmoeten singles elkaar voor het eerst in het restaurant. In dit speciale restaurant is iedereen vrijgezel. De singles die meedoen zijn van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. De enige overeenkomst tussen de restaurantgasten is dat ze de liefde van hun leven willen vinden. De gasten worden bij binnenkomst ontvangen door gastheer Jan Bruinsma. De kandidaten nemen plaats aan de bar terwijl ze wachten op hun date. Ze worden gekoppeld en naar hun tafel begeleidt voor het gezamenlijke diner.
Date & Eet heeft overeenkomsten met het TVprogramma First Dates, maar het staat volledig op zichzelf, heerlijk eten, geen camera’s maar genieten van een warm ontvangst in een ontspannen sfeer. Zomaar ergens in een landelijke omgeving in Friesland in het prachtige Feanwalden bij de sfeervolle boerderij de Omleiding. Voor deze avond speciaal omgetoverd tot liefdes boerderij.

Zet het in je agenda zaterdag 11 februari en schrijf /bel voor 25 januari naar Firstdatesopdeboerderij@gmail.com / 06-51775535 want dit wil je niet missen.

Wanneer wij de man/vrouw van je dromen hebben gevonden dan laten wij dit uiterlijk maandag 30 januari weten. Je bent dan welkom op zaterdag 11 februari Date & Eet / First Date op de boerderij.
Ook als er geen match is met een droompartner, wat super zou zijn laten we het ook uiterlijk 30 januari weten. Juist voor diegenen, die op deze oproep enthousiast hebben gereageerd en niet zijn geselecteerd staat er ook een welkomstdrankje bij de bar klaar voor een ontmoeting en gezellig praatje.

Welkom op deze unieke liefdevolle avond op de “Boerderij de Omleiding”.
Datum: 11 februari 2023
Adres: Bûtefjild 24 9269 TV Feanwalden
Tel: 06-51775535
Contact: Jan Bruinsma & AnneMarije Morssink
Kosten 3 gangenmenu € 32,50

Waar:Boerderij de Omleiding
Plaats:Feanwâlden
Datum:11-02-2023
Aanvang:20.00 uur
 

Joke van der Zwaag

Feanwâlden
06-51775535