Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.1 °C

Martin Turner's Wishbone Ash

DRACHTEN - Martin Turner, de oprichter en tevens ex-bassist, leadzanger en songwriter van de legendarische Britse rockband Wishbone Ash komt met zijn band naar Iduna ter ere van het 50-jarig jubileum van het iconische double livealbum ‘Live Dates’ (1973).
Wishbone Ash kende begin jaren zeventig een droomstart. De band deed talloze concerten en speelde zowat elk festival plat. De opnames hiervan verschenen in 1973 op het eerste live album van de band genaamd ‘Live Dates’. De shows werden opgenomen met behulp van mobiele studio van The Rolling Stones en werden later gemixt in de Olympic Studio in Londen. Het hoesontwerp van het album is afkomstig van Hipgnosis met toen zijn vaste medewerker Storm Thorgerson. De plaat haalde destijds geen notering in de Britse albumlijst, maar is in de loop der jaren uitgegroeid als een van de meest geliefde liveplaten uit dit rocktijdperk.
Naast nummers van Live Dates wordt de set aangevuld met alle andere Wishbone Ash-klassiekers. Met epische nummers zoals "The King Will Come", "Warrior", "Throw Down the Sword" en "Phoenix" wordt het een show die je als Wishbone Ash-fan niet mag missen!

Waar:Poppodium Iduna
Plaats:Drachten
Datum:15-04-2023
Aanvang:20.00 uur