Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.1 °C

Jillies Room + Anook

LEEUWARDEN - Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Jildez den Hartogh (Jillies Room) en Anouk Minnema (Anook) te bewonderen.

Jillies Room
Een avond voor jong en oud met Jillies Room! Op 21 maart studeert Jildez den Hartogh af met een sfeerische, muzikale avond. Een concert waar het net lijkt alsof je je huis helemaal niet uit bent gegaan, alsof je gewoon in de woonkamer staat!

Anook
Met een zes koppige band speelt Anook voor het eerst eigen, intieme nummers met daarnaast een mix van KALEO en Mumford and Sons. In de muziek die zij gaan spelen staan de verhalen achter de nummers centraal. Deze worden vertaald in een warme sfeer vol dynamiek. Tijdens de afstudeershow van Anouk Minnema bouwen ze de intieme sfeer vol emoties op naar een eindpunt vol euforie en ontlading.

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:21-03-2023
Aanvang:20.30 uur