Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.2 °C

Première: Wolfskers

LEEUWARDEN - Een nieuwe visie en een groep die klaar is om Nederland bij storm te nemen; dat is wat je krijgt als je vier getalenteerde artiesten een jaar lang bij elkaar brengt. People, get ready voor de première-avond van Wolfskers! Na een album geproduceerd te hebben met producerscollectief Lake Woozoo en talloze repetities in Neushoorn, is het tijd voor het echte werk. Wolfskers is klaar om zichzelf te bewijzen!

Wolfskers; een plant met hallucinerende effecten, maar bij te veel gebruik zeer giftig. Deze hiphop/alt-popgroep neemt je mee op een innerlijke ontdekkingstocht langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit. In de zomer van 2022 hebben Maya Maria, Qbeast, Alexander Moto en Arie gezamenlijk een album gemaakt en zo werd er een nieuwe act geboren.

Dit project, waar Lake Woozoo en Arcadia al een jaar mee bezig zijn, brengt in 2023 haar debuutplaat uit met een eerste single in april. Het album wordt live vertaald naar een dynamische, inspirerende en visueel prikkelende show met inspiraties van artiesten als Brockhampton, Kendrick Lamar en FKA Twigs. De show is geregisseerd door Karel Hermans (o.a. Tryater).

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:29-04-2023
Aanvang:20.00 uur