Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.3 °C

Iepenloftspul Suwâld

SUWâLD - Friestalig iepenloftspul

Het nieuwe iepenloftspul "In Pakje foar Signor Pandarello" is een uniek project dat je niet wilt missen! Het is een reizende voorstelling die je meeneemt door de prachtige dorpen Suwâld, Wyns en Bakkefean, waar niet alleen het verhaal over een oud circusgezelschap maar ook de lokale verenigingen zélf tot leven komen. Het Friestalige toneelgezelschap Kom mar Op! bundelt de krachten met talenten uit Wyns en Bakkefean om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Een groep oud-spelers buigt zich momenteel over een feestelijke parade om het spektakel te laten beginnen. Een nostalgische optocht door het dorp, met versierde wagens waar jong en oud aan kunnen deelnemen! Het plan is om delen van het decor mee te laten rijden, zoals oude pipowagens of een charmante piaggio. We klussen nog flink aan deze zigeunerachtige voertuigen, dus het is spannend of ze straks de weg op kunnen. Heb je zin om met jouw vereniging, buren of wie dan ook mee te lopen in de parade? Laat het weten! Wie weet kan de school, de schaakvereniging of zelfs de jachthaven wel met een origineel idee op de proppen komen. Stel je eens voor: een aantal pakes en beppes op zitmaaiers met vlaggetjes erop! …. Je hoort het al, het toneel bruist weer in Suwâld..

Geniet van theater in de open lucht en ervaar de kracht van gemeenschap. Ga je mee op onze reis om de magie van vergankelijkheid te ervaren? Bezoek de website www.Kommarop.frl voor meer informatie over data van de voorstellingen, de parades en het voorprogramma.

Mis deze kans niet. Kom mar op! Bestel die kaarten en ondersteun de lokale verenigingen. We kunnen niet wachten om je te zien bij "In Pakje foar Signor Pandarello"!

Waar:Suwâld, Wyns, Bakkefean
Plaats:Suwâld
Datum:20-09-2023
Aanvang:20.30 uur
 

Jelle Terwal

Suwâld
0630493981