Account
Logo
Zoeken
Zoeken
17.1 °C

Ierse band The High Kings

LEEUWARDEN - De Ierse band The High Kings viert dit jaar hun 15-jarig jubileum en keert in oktober 2023 terug naar de Benelux. Van 6 tot en met 15 oktober zullen ze negen shows verzorgen in Nederland en België als onderdeel van hun 'The Road Not Taken Tour'.
The High Kings
Sinds hun debuut in 2008 hebben The High Kings een opeenvolgende reeks albums uitgebracht die stuk voor stuk de platinum status behaalden. Dit succes heeft hen wereldwijd uitverkochte shows opgeleverd, waaronder ook vele in de afgelopen jaren in de Benelux. Op 11 juni 2023 was de band één van de headliners op het Zomerfolk Festival in Groningen. Ze hebben een grote internationale fan-base opgebouwd, met meer dan een miljoen luisteraars op Spotify en twee platina albums op hun naam. Met meer dan 13 instrumenten bespelen deze getalenteerde muzikanten met een enorme passie en energie. Ze genieten internationaal aanzien als een fenomenale liveband, waarbij hun set-list zowel eigen nummers als bekende Ierse ballads en traditionele meezingers bevat waar het publiek volop van kan genieten. Een optreden van The High Kings is een onvergetelijke ervaring vol emotie en energie.
'The Road Not Taken'
'The Road Not Taken' is het nieuwste album van The High Kings en werd uitgebracht op 23 juni 2023. Het album bestaat uit originele nummers, geschreven en geproduceerd in samenwerking met enkele van de meest productieve en populaire artiesten van Ierland, waaronder The Script, Kodaline, Picture This, Ryan Sheridan, JC Stewart, Steve Perry (Journey) en Sharon Corr (The Corrs). Het bevat de singles 'Connemara Bay', '1845', 'Chasing Rainbows' en 'The Streets of Kinsale' (met Steve Perry).
Benelux Tour 2023
Op 8 oktober zullen The High Kings in de Neushoorn te Leeuwarden hun show presenteren. Tijdens de 'The Road Not Taken Tour' zullen The High Kings hun hits van de afgelopen 15 jaar ten gehore brengen, evenals nummers van het nieuwe album. Het publiek kan meezingen en genieten van de bekende Ierse ballads en traditionele sing-a-longs waar de band bekend om staat. De kaartverkoop voor de Benelux-tour van The High Kings is reeds gestart en de eerste show in Utrecht is inmiddels uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via https://neushoorn.nl/production/the-high-kings/. De datum is 8 oktober 2023 | Leeuwarden, Neushoorn (NL).

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:08-10-2023
Aanvang:20.00 uur