Account
Logo
Zoeken
Zoeken
18.1 °C

Haunted Bingo

KOLLUM - Vrijdag 06 oktober 2023 organiseren wij de “Haunted Bingo”. Een knots gekke bingo, met de meest enge karakters, maar serieuze prijzen! Dit alles live in zalencentrum De Colle in Kollum! (Gerrit Bleekerstraat 3, Kollum) Een bingo setje kost 10 euro, incl. een consumptie. De superronde kost per bingokaart € 2,50 (3 voor € 7,-) Er zijn vier ronden, een super ronde en mega mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren! Dus zeker de moeite waard!! De bingo start om 20.00 uur, deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De presentatie ligt in handen van Renske & Wietske Beets!

Mee doen? Bingosetjes zijn te reserveren via de Messenger van de facebookpagina van Spokentocht Noardeast-Fryslan. Geef uw naam op, het aantal bingosetjes die uw wilt ontvangen, en met hoeveel personen jullie komen. Na bevestiging van ons, krijgt u de bingokaarten bij aanvang in de Colle, en kunt u daar, liefst contant, afrekenen.

De opbrengst wordt gebruikt voor de kosten van het Halloween Event “Town of Terror” welke wordt gehouden op vrijdag 27 & zaterdag 28 oktober in Kollum.

Waar:Gerrit Bleekerstraat 3
Plaats:Kollum
Datum:06-10-2023
Aanvang:19.30 uur