Account
Logo
Zoeken
13.8 °C

Plantenmarkt op De Kruidhof

BUITENPOST - Plantenmarkt op De Kruidhof

Op zaterdag 11 mei organiseert De Kruidhof een gezellige en goedgevulde Plantenmarkt. Het wordt een dag vol groen en leuke activiteiten. Naast vele standhouders, waaronder groen- en natuurexperts, zijn er ook hobbykwekers aanwezig. Je kunt zelfs je eigen tuinschets laten maken.

Uiteraard staat onze verkooptuin vol met prachtige planten, (fruit)bomen en kruiden. Ideaal om nog iets leuks te halen voor Moederdag (12 mei). Er kan flink worden geknutseld bij het maken van vogelhuisjes, en er valt ook genoeg te beleven in de educatieve speeltuin.

Al met al belooft het een gezellige, leerzame en interessante dag te worden. Ben jij erbij?

Workshops
✏️ Sessie tuinschetsen | 37,50 euro per sessie
Wil jij je tuin graag een make-over geven? Maar weet je niet hoe je je ideeën en wensen moet vertalen in een praktisch en mooi tuinontwerp? Jille van Houten, van ‘Van Houten tuinontwerp & Advies’, maakt in 45 minuten een ontwerpschets van je toekomstige tuin, rekening houdend met jouw wensen en ideeën. Kijk voor meer informatie over Jille en zijn bedrijf op: vanhoutentuinontwerp.nl. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar info@dekruidhof o.v.v. ‘Tuinschetsen’. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Entree en openingstijden
De Plantenmarkt is geopend van 10:00 tot 17:00 uur en we hanteren een gereduceerd tarief, waarbij je ook toegang hebt tot onze tuinen en het IJstijdenmuseum. Volwassenen betalen 5 euro en kinderen van 5 t/m 12 jaar slechts 2 euro.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid bij het station, op loopafstand van De Kruidhof (navigatieadres: Edisonstraat, Buitenpost).

Graag tot ziens!

Waar:De Kruidhof
Plaats:Buitenpost
Datum:11-05-2024
Aanvang:10.00 uur