18.1 °C

Aangereden kat in Kollum

Geplaatst: zondag 19 juni 2022Deze kat is zondagavond aangereden in Kollum op de Tochmalaan (rondweg), ter hoogte van de brandweerkazerne/ afslag Gerrit Bleekerstraat. Diegene is door gereden en heeft haar verlamd en met veel angst, pijn en benauwd laten liggen. De kat werd met spoed opgenomen bij dierenartspraktijk in Drogeham. In eerste instantie was de situatie kritiek omdat ze haar achterpootjes niet meer kon bewegen. Ze kreeg medicatie tegen de pijn en benauwdheid.

Update 21-6:15 uur:de afgelopen 24 uur is de poes onvoorstelbaar goed hersteld. De medicatie o.a. tegen zwelling in het ruggemerg is goed aangeslagen. Ze kan weer een beetje lopen maar is nog erg wankel!! Ze heeft nog medicatie nodig maar mag verder herstellen in het asiel. Wanneer ze goed hersteld is, zal er een nieuw thuis voor haar gezocht worden. Mocht er zich nog een eigenaar melden dan kan die contact opnemen met het asiel.

Voor iedereen die heeft aangegeven bij te willen dragen in de kosten omdat ze geen eigenaar heeft: de medische kosten en opvangkosten worden door het asiel betaald. Het asiel wordt helaas niet gefinancierd en is alleen afhankelijk van donaties en giften.

Dierenasiel Adventure Kootstertille NL 59 INGB 0006233245 tnv aangereden kat Kollum of

https://dierenpensionadventure.nl/product.../steun-ons/ />

Hendrik Dekker

Kollum
Item wissen?

Meld direct uw vermissing / misdaad