Account
Logo
Zoeken
15.6 °C
Damwoudster betrokken bij ongeval
© Geurt P. Maassen van den Brink |  In de grote bestelbus reed de Damwoudster

Damwoudster betrokken bij ongeval

di 8 november 2005, 18.10 regionaal

BOERAKKER - Bij een verkeersongeval op de kruising Boerakkerweg met de Hoge Tilweg zijn dinsdagochtend vier mensen gewond geraakt. Een bedrijfsauto, bestuurd door een onbekende man, raakte door onbekende reden op de verkeerde weghelft en botste frontaal tegen een auto die bestuurd werd door een 34-jarige man uit Niekerk.

Door deze aanrijding werd vervolgens een auto, met daarin een 48-jarige vrouw uit Grootegast achter het stuur, aangereden. De vrouw stond stil op de kruising, omdat zij wilde afslaan. Tenslotte botste de onbekende bestuurder van de bedrijfsauto tegen een andere tegemoetkomende bedrijfsauto, die bestuurd werd door een 41-jarige man uit Damwoude. Hij bleef, evenals zijn inzittenden, ongedeerd.

Verwondingen
De onbekende bestuurder van de bedrijfsauto (onbekend letsel), de 34-jarige man uit Niekerk (beenletsel), een 25-jarige vrouw uit Niezijl, de vriendin van de Niekerker (onbekend letsel), en de 48-jarige vrouw uit Grootegast (rugletsel) werden met hun verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft van het ongeval een rapportage en een analyse gemaakt. Alle betrokkenen van het ongeval zullen worden gehoord. Alle betrokken voertuigen, met uitzondering van de bedrijfsauto van de Damwoudster, werden afgesleept.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws