8,1 °C

© WâldNet

Ministers ontstemd over rapbattle

wo 01 maart 2006 08.41 uur

LEEUWARDEN -

De rapbattle die door de TJAC (Tytsjerksteradiel Jongeren Advies Commissie) tussen de lijsttrekkers werd gehouden heeft ook in Den Haag voor de nodige commotie gezorgd. Elke lijsttrekker mocht 3 minuten rappen en het programma 'De wereld draait door' maakte tijdens de avond opnamen die dinsdag zijn uitgezonden. Ook minister Remkes zag tijdens de uitzending de lokale politici rappen en hij hield soms de ogen gesloten, omdat hij het niet kon zien, aldus de presentator. Minister Remkes: "Politici en bestuurders moeten zich niet in allerlei rare bochten wringen."

Collega partijgenoot en minister Verdonk kon het ook niet laten om tijdens Nova nog een opmerking te maken over de rapbattle. De jeugd reageert echter een stuk positiever op de rapbattle. De presentator van het programma vond de rapbattle wel erg leuk en hij noemde de Haagse politiek een stuk saaier. Wanneer hij in Tytsjerksteradiel had gewoond, was zijn stem bij de verkiezingen naar de FNP gegaan. Deze partij won met een geweldig optreden de rapbattle.

Ook de aanwezige jeugd reageerde erg enthousiast. Jan Lammert Sijtsema, voorzitter van de TJAC, noemt de verkiezingsavond alleen al om die reden een succes.

Bekijk hier de uitzending van: "De wereld draait door"
(Tip: Schuif door naar: 18.00)

 

Regionaal nieuws

8,1 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.