6,3 °C

Gewonden bij aanrijding in Hallum

di 07 maart 2006 10.50 uur

HALLUM -

Bij een aanrijding op de Ljouwerterdyk bij Hallum zijn maandag omstreeks 17.25 uur twee mensen lichtgewond geraakt. Het betrof een botsing tussen een personenauto en een vrachtauto op ter hoogte van de kruising met de Zuidermiedwei een aanrijding plaats.

Een vrachtautobestuurder uit Steenwijkerwold (29) reed over de Zuidermiedwei en wilde linksaf de Ljouwerterdyk oprijden. Hij had de auto wel zien aankomenvanaf de Ljouwerterdyk en de chauffeur zag dat de 72-jarige bestuurder uit Hegebeintum de richtingaanwijzer naar rechts aan had staan. De vrachtautobestuurder reed vervolgens de kruising op en botste met de vrachtauto tegen de rechterzijde van de auto. De auto ging dus rechtdoor in plaats van af te slaan.

Door de aanrijding belandde de auto in een sloot en de twee inzittenden zijn door de brandweer en ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Het letsel van de beide personen viel mee. De 72-jarige alsmede een inzittende, een 69-jarige vrouw uit Hegebeintum, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden voor onderzoek.

 

Regionaal nieuws

Vandaag, 10.40 uur

Bouwkeet vat vlam in Drachten

6,3 °C

5 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.