9 °C
Foto: WaldNet |  Op de site van Hans (rechts) zijn binnenkort meer foto's te zien.

Heus bevrijdingsfestival in Dokkum

vr 05 mei 2006 18.33 uur

DOKKUM -

In veel grote steden in Nederland vinden op bevrijdingsdag grote festivals plaats. Het jongerenwerk in Dongeradeel: Zero vond dat ook Dokkum dit jaar niet achter kon blijven en organiseerde ook in Dokkum een bevrijdingsfestival. Dit uiteraard met de nodige landelijk bekende artiesten. De vier sterren van 'Topstars' openden 's ochtends het festival. Daarna kwam een uur lang de jeugd van Zero zelf aan bod.

's Middags streden tevens diverse bands om de ‘Dokkumer band van het jaar’ tijdens de Dokkumer PopPrijs 2006. 's avonds trad de rockband Mink op.
Het festival was de hele dag gratis te bezoeken en trok daarom veel belangstellenden. Tevens werd vanaf 's morgens vroeg het hele programma live uitgezonden via Zero Radio.

WâldNet was 's ochtends, 's middags én 's avonds aanwezig op de Markt in Dokkum. Foto's zijn te bekijken via de volgende links:

Foto's Bevrijdingsfestival Dokkum deel 1
Deze reportage bevat foto's van het optreden van de 'Topstars', het publiek 's ochtends en een deel van de optredens die de Zero jeugd zelf verzorgde.

Foto's Bevrijdingsfestival Dokkum deel 2
In deze fotoreportage zijn de volgende dingen te zien:
de bands die streden om de Dokkumer popprijs 2006, de rockband Mink en de vossenjacht in het centrum van Dokkum.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

9 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.