8,7 °C
© Jochem Wiersma

Auto te water Flieterpsterdyk Ginnum

ma 18 september 2006 00.42 uur

GINNUM - Zondagavond is 22-jarige automobilist uit de gemeente Ferwerderadiel gewond geraakt nadat hij te water was geraakt met zijn auto op de Flieterpsterdyk. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol en de politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd.

Om 23.30 uur kreeg de politie een melding dat de auto te water was geraakt en dat de bestuurder nog in zijn voertuig zou zitten. Omstanders hadden met behulp van een takel van een loonbedrijf de auto reeds uit het water gehaald en zo waarschijnlijk het leven gered van de 22-jarige bestuurder. Omdat de man een verwarde indruk maakte en niet kon vertellen of er meerdere personen in zijn auto hadden gezeten, werd besloten om de brandweer de sloot te laten afzoeken. Er werden geen personen aangetroffen.

De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is een bloedproef afgenomen omdat er vermoeden bestond dat de man onder invloed had gereden. Bureau Verkeersongevalanalyse van de politie Fryslân stelt een onderzoek in.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

8,7 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.