1 °C
© Jochem Wiersma

Twee gewonden bij ongeval De Valom

ma 16 oktober 2006 21.48 uur

DE FALOM - Om 21.35 uur zijn maandag een 21-jarige en 25-jarige man uit Damwoude gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in De Valom. De 25-jarige bestuurder verloor ter hoogte van de Hogewal in een bocht de macht over het stuur. De auto schoot door een heg, raakte enkele bomen en belandde vervolgens op het dak op het fietspad.

Bergingsbedrijf Boersma kwam met spoed ter plaatse en heeft het voertuig opgetakeld, zodat het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd kon worden. Drie ambulances kwamen ter plaatse om de twee slachtoffers te behandelen.

Omdat één van de slachtoffers het dan weer over twee en vervolgens weer over drie personen had en er door de hulpverleners drie soorten schoenen op de plaats van het ongeval waren gevonden, heeft men nog gezocht naar een mogelijk derde slachtoffer. Men heeft echter niemand meer aangetroffen.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval. Boersma heeft de zwaar gehavende auto geborgen. De Hoofdweg is enkele uren afgesloten geweest voor alle verkeer.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

Advertentie

Advertentie