Account
Logo
Zoeken
WâldNet presenteert: WâldNet TV
© WâldNet |  En zo ziet het eruit.... Met kleur zal meteen duidelijk zijn welke rubriek de lezer voor zich heeft. Verder is de actuele tijd en huidige temperatuur te zien in de linker onderhoek. Een van rechts naar links lopende tickertape toont de laatste headlines..

WâldNet presenteert: WâldNet TV

za 30 december 2006, 9.05 ondernemend nieuws

DOKKUM - Nog even, en het nieuws van WâldNet is ook te zien op tv in Noordoost Friesland (abonnees Kabel Noord). Het is uniek dat een website start met een kabelkrant. Bij WâldNet staat de kwaliteit hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Zo wordt het nieuws helemaal automatisch via internet ingeladen. Ook kunnen lezers, in de loop van januari, foto's op de kabelkrant plaatsen.

Radio Noordoost Friesland
WâldNet TV is te zien op het nieuwe televisie-kanaal van Radio Noordoost Friesland. De Dokkumer omroep heeft een zendvergunning aangevraagd bij Kabel Noord te Dokkum. Op het nieuwe kanaal zullen ook andere programma's te zien zijn zoals bijvoorbeeld de raadsvergaderingen van de gemeente Dongeradeel. Het tv-kanaal is te vinden op de frequentie waar (voorheen) NieuwsTV heeft uitgezonden.

Ontwikkeling WâldNet TV
In de afgelopen twee maanden is de kabelkrant WâldNet TV op professionele wijze in elkaar gezet. In tegenstelling tot sommige gemeenten, koos WâldNet voor bedrijven uit de regio. Tsjil uit Surhuisterveen tekende voor het ontwerp en de techniek werd geleverd door PTH uit Kollumerzwaag. Ook Kabel Noord wordt bedankt voor haar inzet. En na zo'n 160 mailtjes over en weer mag WâldNet TV er al zijn....

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws