Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Alles of niets voor KV Harkema

zo 18 februari 2007, 20.30 sportnieuws

HARKEMA - Met nog 2 wedstrijden te gaan is de spanning te snijden in de 1e klasse … Zowel bovenin als onderin zijn de tickets nog niet verdeeld. Slechts 1 promoveert, maar waar het bij Harkema om gaat is dat er 2 degraderen. Juventa heeft de slechtste papieren. Harkema staat voorlaatste met 2 punten minder dan Driehoek waar alle aandacht op is gericht. Volgende week volgt het rechtstreekse duel in Heerenveen.

Dan is het alles of niets. Bij verlies is het einde verhaal en moet Harkema een stapje terug doen. Afgelopen zaterdag was de missie van te voren duidelijk, winst! Harkema moest genoegen nemen met een puntje en daar mocht niemand over klagen. Elburg was over het algemeen beter maar het gat is nooit echt groot geweest. De hele wedstrijd was er de voorsprong van de bezoekers.

Maar Harkema sleepte er toch nog een gelijkspel uit. In de slotseconden was het Henrica Klaver die door middel van een vrije bal een puntje voor Harkema uit het vuur sleepte. De spanning maakte veel goed want het qua schouwspel was het niet geweldig. Echter het resultaat was belangrijk. Bij rust was het 2 verschil in het voordeel van Elburg. De eindstand werd uiteindelijk 14-14. De wedstrijdbal werd aangeboden door Autobedrijf Wiebe Welling.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws