15 °C
Foto: Jeugdwerk Ternaard

Jeugdhonk in Ternaard geopend

zo 01 juli 2007 19.43 uur

TERNAARD - Zaterdagmiddag heeft burgemeester Cazemier van de gemeente Dongeradeel het jeugdhonk aan de Groedse in Ternaard officieel geopend.

Door het schoonpoetsen van de ruit in de toegangsdeur kwam de naam van het jeughonk tevoorschijn ‘De Hingel’. De burgervader kreeg een schort aangemeten en met roze handschoenen, een emmer met een sopje en een afwasborstel ging Cazemier aan de slag en hiermee was de openingshandeling verricht.

De hele middag waren er al activiteiten rondom het jeugdhonk. Zo was er voor de kinderen van de basisschool een stoepkrijtwedstrijd, parachutespel en hockey. Ook was er een pony het veld opgekomen voor het spel "schijt je rijk". De pony deed uiteindelijk zijn behoefte in vakje 181.

Na de opening was er nog een barbeque en hier was het gezellig druk. Weerman Piet Paulusma kwam ook nog langs en verzorgde zijn weerpraatje voor SBS6.

De bouw van Jeugdhonk ‘De Hingel’ werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Dongeradeel, Zero Jongerencentrum, Provincie Fryslân, Oranje Fonds, Jantje Beton, VSB Fonds, Stichting Dorpsmolens Ternaard, en Dorpsbelang Ternaard. En er is een woord van dank aan alle plaatselijke ondernemers en bovenal de vrijwilligers.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws