18.2 °C

Foto: Geert Huisman

CD presentatie van Elise de Jong

vr 06 juli 2007 16.40 uur

TWIJZEL - Elise de Jong is een dertienjarige, talentvolle zangeres uit Twijzel. Zaterdag presenteert ze haar eerste cd in de Hervormde Kerk te Twijzel. Genodigden en belangstellenden kunnen vanaf 15.00 uur de presentatie meemaken.

Elise is begonnen bij het kinderkoor "de Sinnestrielen" te Zwaagwesteinde. Met dit koor is ze tot tweemaal toe Nederlands kampioen geworden. Nadat ze in 2001 tijdens een muziekconcours te Veenwouden een eerste prijs met lof won, heeft ze professionele zangles genoten. Ondertussen heeft ze vele kerkdiensten in Fryslân met haar zang begeleid, wel of niet in samenwerking met het kinderkoor. Ook zong ze tijdens het Pinksterfeest in Veenklooster.

Naast zang speelt Elise gitaar en keyboard. Ondertussen heeft ze een eigen stijl ontwikkeld, waarbij ze zich baseert op hedendaagse lichte muziek. Na een korte opening door Elise zelf zal ze de cd aanbieden aan Durk de Vries uit Sint Annaparochie, de zangleraar die haar de eerst aanzet heeft gegeven om haar zangtalent te ontwikkelen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws