Logo
Zoeken
Zoeken
5.1 °C
© WâldNet

Gewonden bij botsing op Gruytsweg

do 06 december 2007 13.03 uur

WARFSTERMOLEN - Op de Gruytsweg bij Warfstermolen zijn donderdag rond 11.45 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De 19-jarige bestuurder van een zwarte VW Golf uit Munnekezijl reed naar huis en haalde een stilstaande auto van een rietdekker in. Tijdens het inhalen zag deze te laat dat er een tegemoetkomende witte VW Golf, met daarin een 41-jarige man uit Leen, kwam aanrijden. Een frontale botsing was het gevolg.

Naast twee ambulances kwam tevens de traumahelikopter van het UMCG ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Ook heeft de brandweer van Grijpskerk geassisteerd bij het ongeval. Beide personen zijn gewond overgebracht naar de ziekenhuizen in Drachten en Groningen. Bureau Ongevallenanalyse van de politie is na het ongeluk ter plaatse gekomen om de exacte toedracht te onderzoeken.

In het ziekenhuis in Drachten is bij de 19-jarige man een bloedproef afgenomen omdat er een vermoeden bestond dat hij onder invloed verkeerde. Tevens werd het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. De 41-jarige automobilist werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....