Logo
Zoeken
Zoeken
1.3 °C

Bedreiging met mes in Surhuisterveen

za 08 december 2007 14.25 uur

SURHUISTERVEEN - Op de Vierhuisterweg in Surhuisterveen is vrijdagavond rond 23.30 uur een groepje fietsers uit Harkema mishandeld en bedreigd met een mes. De jongeren fietsten in de richting van Surhuisterveen en werden - volgens eigen zeggen - tot tweemaal toe afgesneden door een bestelauto. In eerste instantie konden ze uitwijken maar bij de tweede keer kwam een 20-jarige fietser ten val.

Uit het groepje fietsers werd vervolgens iets geroepen naar de inzittenden van de bus. De bestuurder stopte, stapte uit en sloeg een 21-jarige jongeman in het gezicht. Er werd vervolgens over en weer geduwd en geschreeuwd. De 20-jarige jongen probeerde nog met zijn gsm een opname te maken van het kenteken maar op dat moment stapte de bijrijder uit en sloeg hem de gsm uit zijn handen. Ook trok hij een mes uit zijn zak en bedreigde de 20-jarige.

Na de bedreiging vertrok het bestelbusje. Zowel de 20- als de 21-jarige deden aangifte bij de politie. De politie is op zoek naar de verdachten. Een goed signalement en het kenteken van de auto zijn bekend.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....