Account
Logo
Zoeken
Zoeken
14.2 °C

Mannen aangehouden voor drugsbezit

wo 02 april 2008 09.21 uur

DRACHTEN - De politie heeft dinsdagavond op de Noordkade een 24-jarige man uit Drachtstercompagnie en een 22-jarige Drachtster aangehouden op verdenking van het bezit van softdrugs, harddrugs, vuurwerk en een wapen. Surveillerende agenten zagen een auto staan en hadden een vermoeden dat er vanuit de auto werd gedeald. De bestuurder en zijn passagier werden vervolgens gecontroleerd.

Zowel de 24-jarige als de 22-jarige waren in het bezit van een klein beetje wiet. Echter op de achterbank van het voertuig vonden de agenten een grote zak wiet en zakje met daarin wit poeder, vermoedelijk harddrugs. Tevens lag daar een zelf gemaakt slagwapen. In de kofferbak vonden de agenten nog een aangebroken doos met siervuurwerk. De drugs, het slagwapen en het vuurwerk werden in beslag genomen.

De twee inzittenden werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 22- jarige inwoner van Drachten mocht na verhoor het bureau verlaten. De 24-jarige, de eigenaar van de auto, werd voor nader onderzoek ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....