Boelenslaan verliest van NQL

zo 25 mei 2008, 8.44 sportnieuws

BOELENSLAAN - Boelenslaan moest zaterdag aantreden tegen NQL, een ploeg waar men altijd moeite mee heeft. Vandaag was dat niet anders NQL had al binnen een kwartier een 0-4 voorsprong opgebouwd. Maar na dat kwartiertje kreeg Boelenslaan toch enkele kansen en wist via een afstandschot van Annemarie Boonstra en een afstandschot van Tom van der Kuur de score naar 2-4 terug te brengen. NQL had het betere van het spel en liep via enkele afstandschoten verder uit naar 2-6. Boelenslaan kwam via een strafworp van Sietse de Boer terug naar 3-6. Maar de ruststand werd door NQL bepaald op 3-7.

Na rust hetzelfde spelbeeld Boelenslaan niet bij machte tot scoren en NQL hoefde ook niet zo nodig meer. Direct na rust scoorde NQL 3-8 en daarna duurde het weer een kwartier voordat de volgende doelpunten vielen, en weer aan NQL kant. Ze liepen uit naar 3-10. Boelenslaan rechtte de rug en Zette aan om toch de score iets draaglijker te maken. Via een strafworp Van Sietse de Boer en een strafworp van Tjeerd Boomsma kwam Boelenslaan terug naar 5-10.Maar NQL had het antwoord al klaar 5-11

Boelenslaan scoorde via een inloopbal Van Sietse de Boer nog 1 keer. 6-11. De eindstand werd via een afstandsschot 6-12 in het voordeel van NQL. Volgende week speelt Boelenslaan uit tegen Veenwouden.