Account
Logo
Zoeken

Van Lingen & De Vries tuinhuisjes

di 3 februari 2009, 12.10 ondernemend nieuws

KOLLUMERSWEACH - Aan de Foarwei in Kollumerzwaag is hout- en systeembouw Van Lingen & De Vries alweer zo'n 15 jaar gevestigd. De ondernemers Wiebe van Lingen en Wiebe de Vries runnen het bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van bouwwerken van hout. Het aanbod loopt uit één van houten garages tot tuinhuisjes en van paardenstallen, boothuizen en vakantiehuisjes.

Bij Van Lingen & De Vries is het contact met de klant belangrijk. "Van elk project weten we alle 'ins en outs'" aldus Wiebe van Lingen. Wiebe de Vries verzorgt in het eerste stadium de bouwtekening zoals de klant dit graag wil. Alle elementen worden vervolgens in de werkplaats gemaakt waarna het bouwwerk bij de klant in de tuin geplaatst kan worden. Ook de vergunningaanvraag bij de gemeente wordt geregeld hoewel dit overigens lang niet altijd nodig is.

Ook in de winter blijft de verkoop bij Van Lingen & De Vries doorgaan. "Veel klanten pakken nu hun voordeel door in de winter langs te komen" aldus Wiebe Van Lingen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks zo'n 200 tuinhuisjes, garages en bergingen aan particulieren terwijl ook de zakelijke markt wordt bediend. "Zo hebben we onlangs een serie bergingen geleverd bij een aantal woningen die gerenoveerd werden in een dorp."

Link: www.vanlingen-devries.nl

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws