Account
Logo
Zoeken
12.2 °C
Foto: Geert Huisman

Vier gewonden na ongeval op Turfloane

vr 20 februari 2009, 22.35 regionaal

AUGUSTINUSGA - Bij een ongeval op de Turfloane bij Augustinusga zijn vrijdagavond vier jongeren, 3 mannen en een vrouw, gewond geraakt. Rond 22.15 uur raakte hun voertuig van de weg waarbij een grote ravage ontstond. De vier gewonden, allen afkomstig uit Surhuisterveen, zijn naar de ziekenhuizen in Leeuwarden en Drachten vervoerd. Voor zover bekend, viel het qua verwondingen mee.

De bestuurder raakte na het ongeval bekneld in het voertuig en moest eerst door de brandweer van Drogeham uit zijn benarde positie worden bevrijd. De andere drie inzittenden konden zelf het voertuig verlaten. Naast de ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team uit Groningen met een busje ter plaatse om een specialist te brengen.

Het ongeval ontstond op de Turfloane nadat het betreffende voertuig op een bochtig gedeelte een Mercedes inhaalde in de richting van Augustinusga. De auto raakte hierbij links in de slootkant en schoot vervolgens naar de andere kant van de weg waar het voertuig via een boom in de sloot tot stilstand kwam. De politie heeft na het ongeval een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is na het ongeval direct door de politie afgesloten voor de afhandeling van het ongeval.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!