Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Nieuwe naam voor jeugdhuis in Twijzel

vr 27 februari 2009, 21.39 regionaal

TWIJZEL - Jeugdhuis Twijzel heeft nieuwe naam “De Klink” Het jeugdhuis in Twijzel moest vorig jaar de deur sluiten ivm te weinig animo van de doelgroep. Jammer, temeer omdat er een geweldig jeugdhuis in de kom van het dorp is.

Nadat het sociaal kultureel werk in Twijzel een doorstart maakte ontstond het idee om het jeugdwerk hier weer in te betrekken. En dit idee is inmiddels uitgewerkt tot realisatie van nieuwe activiteiten. De eerste opdracht was een prijsvraag waar iedere inwoner van Twijzel aan mee mocht doen. Bedenk een nieuwe naam voor ons jeugdhuis!!

Er kwamen heel wat aanmeldingen binnen, en mevr A Fokkema van plaatselijk belang, en Mevr G Dijkema van Stichting Timpaan Achtkarspelen hebben samen de nieuwe naam uitgezocht. Na een lang beraad is het geworden, “De Klink” . De klink van een deur, een deur waar je door gaat naar het groter worden. Het opgroeien! De nieuwe naam werd onthuld door de winnaar van de prijsvraag Mevr A Snijder. Ze mocht een Nintendo ds mee naar huis nemen. Deze werd het Skw aangeboden door het plaatselijk belang.

Het jeugdwerk wordt vanaf nu gegeven voor kinderen in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Onder leiding van ons jeugdbestuurslid Nathalie Veenstra. We beginnen met iedere maand een activiteit en wie weet of we het in de toekomst uit kunnen breiden. Deze avond werd afgesloten met een hapje en een drankje voor genodigden en alle inwoners van Twijzel.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Treft de gemeente enige blaam?

Ja  
76.8%
Misschien  
13.5%
Nee  
9.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!