Account
Logo
Zoeken
6.7 °C

K'zwaag: twee dealers aangehouden

vr 20 maart 2009, 9.39 uur

KOLLUMERSWEACH - De politie heeft twee inwoners van Kollumerzwaag van 51 en 40 jaar aangehouden op verdenking van het bezit en handel in harddrugs. Bij de politie kwam informatie binnen dat er vanuit de woning van de 51-jarige man harddrugs werd verhandeld en dat er in de woning harddrugs werd gebruikt. Op 13 maart viel de politie de woning van 51- jarige man binnen. In de woning bevonden zich nog drie jongens van 17 jaar en één jongen van 18 jaar, allen inwoners uit Kollumerzwaag. Tijdens de huiszoeking trof de politie een gebruikershoeveelheid van twee soorten harddrugs, vermoedelijk speed en ketamine, aan.

Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat een 40- jarige inwoner van Kollumerzwaag, zich ook bezig hield met de handel in harddrugs. Na een inval in zijn woning op 16 maart troffen de agenten een handelsvoorraad met vermoedelijk speed en een gebruikershoeveelheid met vermoedelijk ketamine aan. De beide mannen zijn door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De vier jongens zijn na verhoor heengezonden.

Het onderzoek is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Indien de testresultaten bevestigen dat het inderdaad ketamine betreft, dan maakt de politie zich zorgen over het gebruik van deze drug. Dit middel wordt gebruikt als narcosemiddel voor mens en dier. Bij regelmatig gebruik is ketamine erg verslavend en dus een gevaar voor de volksgezondheid.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!