Account
Logo
Zoeken
16.9 °C

Meisje mishandeld: daders gepakt

ma 13 april 2009, 13.37 uur

ROTTEVALLE - De politie heeft maandagmorgen op de Ambachtsloane twee verdachten, een 20-jarige inwoner van Harkema en een 22-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Een 21-jarige inwoonster van Rottevalle, werd samen met haar zus en vriend met de taxi na een avondje stappen in Drachten thuisgebracht. In de taxi zaten ook de drie verdachten die zich tijdens de rit zich vervelend gedroegen. In de taxi werden door de drie mannen ook vernielingen aan de hoofdsteunen gepleegd. Toen het slachtoffer door de taxichauffeur thuis was gebracht en bij hem had afgerekend, ging het zij hun woning binnen. Vervolgens stapte één van mannen uit de taxi en liep naar de woning van het slachtoffer toe.

Daarna vond hij het nodig om door de brievenbus in de woning van het slachtoffer te urineren. Het slachtoffer zei hier iets van en werd door de beide mannen geslagen. Beide mannen werden door de gearriveerde politieagenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verhoor zijn ingesloten. De derde verdachte was inmiddels uit het zicht verdwenen. Zijn identiteit is bekend bij de politie. Hij zal zich moeten melden op het politiebureau. De vrouw deed aangifte.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


regionaal nieuws

Boze Holwerter (79) zoekt oude buren op 'om iets recht te zetten'

Boze Holwerter (79) zoekt oude buren op 'om iets recht te zetten'


regionaal nieuws

Auto's in botsing in Oosterwolde

Auto's in botsing in Oosterwolde
regionaal nieuws

Celstraf voor stalker (49) die ook Reclassering stalkte

Celstraf voor stalker (49) die ook Reclassering stalkteregionaal nieuws

Gewonde bij bedrijfsongeval in Burgum

Gewonde bij bedrijfsongeval in Burgum