Account
Logo
Zoeken
13.7 °C
© Wouter Jansen |  In totaal zijn er 3 van de avonden gepland. 13 juni en 10 oktober zijn de andere twee.

Leap Day en Lady Lake in Iduna

za 18 april 2009, 15.34 uur

DRACHTEN - Vrijdagavond was de eerste in de rij van drie Progrock avonden. De eerste band die progressieve rock bracht was Leap Day. Leap Day brengt in 2009 haar album "Awaking the Muse" uit en ziet haar agenda steeds beter gevuld. Ondanks het tamelijk korte bestaan van de groep (sinds begin 2008 in deze samenstelling) is de groep uitgegroeid tot een volwassen podiumband. Daarbij hebben optredens in binnen- en buitenland (o.a. pROCKfest, Bielefeld) zeker toe bijgedragen.

De avond werd opgeward met Lady Lake. Met de roots van deze band stevig in de Blues, zijn ze uitgegroeid tot een van de betere Sympho bands van Nederland. 3 Muziekanten van bovengemiddeld nivo maken een sferische indruk en weten de luisteraar mee te nemen op een luister sprookje met een goed einde. In 1973 zag deze band voor het eerst het nachtlicht. Zij zijn langzaam maar zeker een vaste rots in de branding van Progrockend Nederland.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerlandregionaal nieuws

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'Poll: Zijn de schrikhekken effectief voor een veilige rotonde voor fietsers?

Ja  
26%
Nee  
74%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!