Account
Logo
Zoeken
© WâldNet

Brokkenpiloot gestrand in Burgum

ma 28 september 2009, 18.11 regionaal

BURGUM - Een bestuurder van een bestelauto heeft maandagmiddag rond 16.15 uur twee ongevallen veroorzaakt bij Quatrebras en Burgum. De 27-jarige man uit Oentsjerk is na de aanrijdingen doorgereden en vloog uiteindelijk op de Elingsloane, ter hoogte van het AZC, met zijn voertuig uit de bocht. Volgens de politie zat de bestuurder, naar eigen zeggen, onder invloed van alcohol en GHB achter het stuur.

De man veroorzaakte als eerste een aanrijding bij Quatrebras. Hij reed tegen de achterkant van een kar en en reed vervolgens door. Ter hoogte van de bushalte op de Oude Commissieweg (Zomerweg) reed hij opnieuw tegen de achterkant van een auto. De bestuurder reed opnieuw door en is bij de stoplichten rechtsaf de Elingsloane opgereden. Met hoge snelheid reed hij door de bocht naast het AZC waarbij hij de macht over het voertuig verloor. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn zij tot stilstand in de berm.

Een ambulance is na het ongeval ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. De bestuurder is vervolgens met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevalsanalyse van de politie is na het ongeval ter plaatse gekomen om de situatie op papier te zetten.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws