Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Twee gewonden bij ongeval Rysloane

di 27 oktober 2009, 21.36 regionaal

HARKEMA - Op de driesprong van de Rysloane met de Krúswei bij Harkema zijn dinsdagavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakten een 25-jarige automobilist uit Drogeham en een 37-jarige automobilist uit Drachten gewond.

De brandweer van Drogeham en twee ambulances werden rond 21.00 uur gealarmeerd. De 37-jarige bestuurder verleende volgens de politie vermoedelijk geen voorrang en een aanrijding was het gevolg. Beide bestuurders raakten gewond. De 25-jarige man kon op eigen kracht uit zijn beschadigde auto komen.

De andere wagen schoot na het ongeval in een droge sloot. Het slachtoffer in dat voertuig was bij aankomst van de hulpdiensten gewoon bij kennis en zat te bellen. Met een gebroken arm kon hij echter niet zomaar uit zijn benarde positie komen. De brandweer van Drogeham heeft daarop het dak van de auto verwijderd.

De bestuurder van de Peugeot werd met hoofdletsel en last van zijn borst overgebracht naar ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Daar werd later ook de andere bestuurder heen gebracht.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


Poll: Hoe ga jij gebruik maken van dit extra uur?

Lekker een uur langer slapen  
81.6%
Een uur langer langs bij de (schoon)familie  
5.3%
Bonus uur voor klusjes in en om het huis  
13.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!