Account
Logo
Zoeken

TV's en witgoed met hoge kortingen

zo 25 juli 2010, 20.45 ondernemend nieuws

LEEUWARDEN - Donderdag 29 juli om 10.00 uur zullen 2.100 stuks elektronica met lichte verpakkingsschade worden aangeboden met kortingen tot wel 60% van de normale adviesprijzen. In het magazijn aan de Apolloweg 2 te Leeuwarden staan de meest actuele plasma, lcd en led televisies, koelkasten, diepvriezers, inbouwapparatuur, BBQ's en nog veel meer huishoudelijke elektronica te wachten op een nieuwe eigenaar.

Kooistra Dokkum BV, onder andere bekend van de MAXX vestigingen, is een bedrijf gespecialiseerd in het opkopen van faillissementspartijen, overvoorraden van importeurs en groothandelaren.

Afgelopen week heeft dit bedrijf de hand weten te leggen op een partij van 12 vrachtwagens vol met elektronica. Het verpakkingsmateriaal van de artikelen is licht beschadigd geraakt en de goederen kunnen daardoor niet meer in de normale reguliere handel verkocht worden. Zodoende is deze handel gekocht van een verzekeringsmaatschappij.

Volgens Kooistra, eigenaar van het bedrijf, is dit een partij die zeer aantrekkelijk is voor de eindconsument. "Van de 2.100 stuks elektronica zijn het 800 televisies, 400 stuks inbouwapparatuur en 900 stuks witgoed. Voor ieder huishouden is er wel iets te vinden. Wie wil er nu niet met goede kortingen bekende A-merken kopen. Noem de merken maar op; Philips, Sony, Samsung, LG, AEG, Siemens, Miele en nog veel meer." Verder voegt Kooistra eraan toe: "Het is ook nog allemaal zeer recente handel uit 2010."

De driedaagse verkoop begint donderdag 29 juli 2010 om 10 uur en eindigt 20 uur 's avonds. Vrijdag 30 juli zal de verkoop ook plaatsvinden tussen 10 uur tot 20 uur 's avonds. Zaterdag 31 juli start de verkoop 10 uur 's ochtends en eindigt 17 uur 's middags.

Aangezien de grote omvang van de partij wordt deze niet in de MAXX winkels verkocht, maar zal de partij worden tentoongesteld in het magazijn aan de Apolloweg 2 te Leeuwarden (industrieterrein de Hemrik). Hier kunnen de apparaten direct contant betaald en meegenomen worden.

In de MAXX winkels worden artikelen verkocht tegen zeer hoge kortingen. Volgens Tjitse Lawerman, werkzaam bij de firma, is het succes van het bedrijf mede te danken aan de flexibiliteit van de firma en het grote afzetgebied. "Kleinere partijtjes worden verdeeld over de MAXX winkels en worden daar met hoge kortingen verkocht. Elke week wordt naar elke MAXXwinkel een vrachtwagen met nieuwe voorraden gebracht. Dit is enorm aantrekkelijk voor onze klanten. Ze vinden zo elke keer iets nieuws." Lawerman verteld verder: "De grote partijen, waarvan de aantallen kunnen oplopen tot wel 1 miljoen stuks van één en hetzelfde artikel, worden voor het overgrote deel verkocht naar landen buiten West Europa." Hij voegt hier aan toe: "De grootste afzetgebieden zijn Estland, Letland, Polen, Roemenie, Hongarije, Bosnie en Irak…. Kijk maar eens op de website www.kooistra.com, om een indruk te krijgen welke partijen we zoal kopen en verkopen."

Klik hier voor alle verkoopprijzen

Link: www.kooistra.com/fabriekspartij

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Hoe ga jij gebruik maken van dit extra uur?

Lekker een uur langer slapen  
84.6%
Een uur langer langs bij de (schoon)familie  
4.1%
Bonus uur voor klusjes in en om het huis  
11.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!