Account
Logo
Zoeken
© WaldNet

Burgumer zwaargewond na aanrijding

za 16 oktober 2010, 16.34 regionaal

BURGUM - Op de Dokter B. Hornstrasingel in Burgum is zaterdag de 45-jarige Oege Monsma uit Burgum zwaargewond geraakt. De fietser werd rond 15.30 uur aangereden door een 82-jarige automobilist uit Burgum. Deze automobilist kwam vanaf de Tjalling Haismastrjitte en wilde rechtsaf de weg oprijden waar de fietser reed. De automobilist moest bijsturen maar kon een aanrijding met de tegenligger niet voorkomen.

Na het ongeval is een ambulance ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Zo'n 45 minuten later werd ook het Mobiel Medisch Team van het UMCG gealarmeerd. Het team - met arts - kwam per helikopter ter plaatse om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel.

Een ambulance - met aan boord de arts van het Mobiel Medisch Team - heeft het slachtoffer na behandeling ter plaatse naar het MCL in Leeuwarden vervoerd. Hij liep zwaar hoofdletsel op. Later op de avond werd de Burgumer, in verband met het zware letsel overgebracht naar het UMC in Groningen. Bureau Verkeersongevalsanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Hoe ga jij gebruik maken van dit extra uur?

Lekker een uur langer slapen  
84.2%
Een uur langer langs bij de (schoon)familie  
3.8%
Bonus uur voor klusjes in en om het huis  
12%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!